Mukaan kevään 2021 julkaisukatalogiin!

Julkaisetko jotain keväällä tai kesällä 2021? Ilmoita teoksesi mukaan PoKi:n julkaisukatalogiin.


Mistä on kyse?
PoKi laati syksyllä 2020 ensimmäistä kertaa yhteisen teoskatalogin jäsentensä sillä kaudella julkaisemista teoksista. Nyt tehdään katalogi keväälle 2021. Mukaan otetaan kaikki kevään 2021 aikana ilmestyvät PoKi:n jäsenten kirjat riippumatta genrestä, kustantamosta tai muusta.

Katalogi lähetetään sähköpostitse kirjakaupoille, kirjastoille, kouluille ja tiedotusvälineille – sekä tietysti PoKi:n jäsenille. Tarkoituksena on, että alan toimijat hyödyntävät katalogia omassa työssään ja myös tulostavat sitä lukijoiden nähtäville. Alueellinen kirjallisuus kiinnostaa!

Miten toimin?
Klikkaa heti katalogilomakkeelle! Katalogin tiedot ilmoittaa jokainen itse. Lähetät siis lomakkeen kautta viimeistään heinäkuussa 2021 julkaistavan kirjasi tiedot ja lähetät sen kansikuvan sähköpostina yhdistyksen mailiin.

Ja hei, ethän kirjoita ylipitkää esittelyä, koska katalogissa kaikille on samankokoinen tila. Jos kirjoitat ylipitkän, emme voi taata että kirja otetaan katalogiin!

Suora linkki lomakkeelle vielä siltä varalta, että ylläoleva ei pelitä: https://forms.gle/i3TAupSth59agehu5

Mutta minun kirjani tulee vasta syksyllä! Eikö se pääse katalogiin?
Ei hätää, syksyn 2021 kirjoille tehdään alkuvuodesta uusi katalogi samaan malliin! Tiedonkeruu tapahtuu ehkäpä syyskuussa.

P.S. Alla syksyn 2020 katalogi. Taiton on tehnyt Tiina Lehtineva.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mukaan syksyn katalogiin - toimi lauantaihin 10.9. mennessä!

Pohjalainen kirjallisuuspalkinto näkee päivänvalon!

Tervetuloa Pohjalaisen kirjan päivään lauantaina 19.3.