Tervetuloa vuosikokoukseen ja mukaan hommiin!

Ylihuomenna eli lauantaina 27.3.2020 pidetään etäyhteyksillä Pohjanmaan Kirjailijoiden vuosikokous klo 11. Tervetuloa! Nykytrendin mukaisesti omat kaffit ja pullat mukaan oman ruudun äärelle.

Vuosikokous on aina myös kutsu ihan jokaiselle jäsenelle tulla mukaan toiminnan suunnitteluun, joko osana hallitusta tai sen ulkopuolella.

Hallitus on nykykoossaan mainiosti organisoitunut ylläpitämään yhdistyksen toiminta nykyisessä muodossaan - eli yhdistysrutiinit, jäsenmaksut, jäsenviestintä, vaikuttamistehtävät ja julkaisukatalogi - mutta enemmällä porukalla saataisiin aikaan enemmän!

Alueista tekijöitä kaipaa etenkin tapahtumatoiminta, johon ei nykyhallituksella tahdo riittää aika. Se tarkoittaa LittFestiin ja Kirja vieköön -tapahtumaan osallistumista ja suunnittelua, samoin uusia innovaatioita joko lähi- tai etätoimintan - vaikkapa keskusteluiltoja tai kirjaluentaa). Tapahtumien ympärille on siis tarkoitus koota tiimi. Tulisitko sinä tiimiin?

Toinen haltuunotettavan kokoinen, selkeä kokonaisuus on jäsenetujen hallinnointi.

Myös some-aktiivi voisi tulla tarpeeseen!

Löytyisikö noista sinulle sopiva pesti, josta edistää yhteistä hyvää eli pohjalaisen kirjallisuuden tulevaisuutta? Tulepa huikkaamaan vuosikokoukseen, tai laita vaikka etukäteen viestiä.

Heti vuosikokouksen jälkeen pidämme vastavalitun hallituksen järjestäytymiskokouksen. Sen jälkeen hallitus kokoustaa n. 2kk välein ja digiloikan jälkeen aina etänä, joten kovin vaativasta tehtävästä ei ole kyse vaikka hallitukseen hyppäisi. Mutta tosiaan hallituksen ulkopuoleltakin voi mukana olla.

Ja vuosikokous on hyvä paikka tulla mukaan, mutta ei ainoa. Voit ilmoittautua myös vuoden mittaan. Seuraava yleiskokous pidetäänkin uusien sääntöjen mukaan vasta alkukeväästä 2022.

P.S. Päivityksen kuva valikoitui ilmaiskuvapankista hakusanoilla "together is more". Merileijonien ryhmittymä jotenkin kuvaakin hyvin PoKi:n hallituksen organisoitumisastetta - yhdessä mutta vapaasti, siellä täällä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mukaan syksyn katalogiin - toimi lauantaihin 10.9. mennessä!

Pohjalainen kirjallisuuspalkinto näkee päivänvalon!

Tervetuloa Pohjalaisen kirjan päivään lauantaina 19.3.