Joulu lähestyy - samoin raapalejoulukalenteri ja pikkujoulut!


PoKi:n joulu jolkottaa tullessaan kaksi asiaa:

 1. Raapalejoulukalenteri tulee taas - ja isompana kuin ennen!

  Perinteinen raapalejoulukalenteri on yhdistyksemme jäsenten joululahja lukijoille. Kalenteri on tuonut näkyvyyttä yhdistykselle ja kirjoittajille: sitä on jaettu sosiaalisessa mediassa myös kirjoittajapiirimme ulkopuolella.

  Tänä vuonna joulukalenterin raapaleille on luvassa entistä laajempaa näkyvyyttä, kun Ilkka-Pohjalainen julkaisee PoKi:n joulukalenterin!

  Kalenteri julkaistaan siis päivittäin sekä PoKi:n somessa että Ilkka-Pohjalaisen valitsemassa lehden kanavassa.

  Joulukalenterissamme julkaistaan 24 jouluista raapaletta eli tasan sadan sanan tekstiä (otsikon sanoja ei lasketa). Tekstilaji on proosa, joten runot jäävät tämän kalenterin ulkopuolelle. Tyylilaji on vapaa: raapale voi olla hauska tai koskettava, juonivetoinen tai tunnelmoiva.

  Tekstit julkaistaan PoKin Facebook-sivulla, joten niitä pääsevät lukemaan kaikki kirjallisuuden ystävät. Rohkaisemme jäseniämme jakamaan jouluisia raapaleita omissa Face-postauksissaan – näin saamme lisää näkyvyyttä yhdistyksemme toiminnalle, ja saattaapa joku kirjoittava yksilö innostua liittymään jäseneksikin.

  Mikäli kirjoittajia ilmoittautuu enemmän kuin raapaleita voidaan julkaista, arvomme osallistujat.

  Jos taas kirjoittajia on vähemmän kuin 24 kappaletta, pyydämme joiltakin kirjoittajilta vielä toisen raapaleen.

  Tule mukaan tekemään vuoden parasta joulukalenteria (määritelmän lähde: Inka-sihteerin ei-kirjoittava Facebook-kaveri).

  Ilmoittaudu pikapikaa, viimeistään sunnuntaina 7.11. Myös mahdollinen arvonta järjestetään 7.11., jos ilmoittautuneita tulee enemmän kuin 24.

  Raapaleista ei makseta palkkioita, vaan ne ovat joululahja alueemme lukijoille. Tekijänoikeudet säilyvät sinulla, vain julkaisuoikeudet luovutetaan PoKi:lle ja Ilkka-Pohjalaiselle.

  Huomioithan ilmoittautumisessa, että valmiit raapaleet tulee lähettää viimeistään lauantaina 20.11. Sekä ilmoittautumisen että raapaleiden lähetyksen kohdeosoite on pohjanmaankirjailijat@gmail.com.

  Tervetuloa mukaan luomaan joulumieltä!

 2. Parin vuoden tauon jälkeen PoKi järjestää pikkujoulut! 

  Facebook-jäsenryhmässä aloitettiin keskustelua aiheesta ja päätettiin, että sopiva ajankohta pikkujouluille on tammikuussa 2022.

  Kutsu ja ilmoittautumismahdollisuus kaikille jäsenille tulee myös sähköpostilla, mutta tule mukaan ideoimaan ja esi-ilmoittaudu jo ryhmässä!

  Facebook-ryhmään pääset tästä linkistä: https://www.facebook.com/groups/1763633093876336

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mukaan syksyn katalogiin - toimi lauantaihin 10.9. mennessä!

Pohjalainen kirjallisuuspalkinto näkee päivänvalon!

Tervetuloa Pohjalaisen kirjan päivään lauantaina 19.3.